Over ons. 

Ondernemende mensen moeten ‘DE BOER OP’. Of zij nou willen of niet! Zonder je missie, diensten, producten of professie naar buiten te brengen, zal geen enkel ondernemend mens medemensen vinden die belangstelling hebben.

Netwerken
Door ondernemende mensen gestructureerd bij elkaar te brengen, hoeft de ondernemer niet meer stad en land af te gaan. Daarom zijn de meeste netwerken gericht op het drijven van handel, de output van de ondernemer.

Het kan ook anders
Impulsgroep organiseert netwerkbijeenkomsten die gericht zijn op inzicht en inspiratie, de input van de ondernemer. Tevens zijn onze bijeenkomsten er op gericht om ondernemende mensen oprecht aan elkaar te verbinden. Missie, diensten, producten of professie staan bij ons op het tweede plan. Primair gaat het bij ons om de ondernemende mens zelf. Onze overkoepelende slogan is:
Een impuls aan een ander, geeft energie aan jezelf.

Impulsgroep organiseert: Impulsavonden
Op onze impulsavonden buigen wij ons over vraagstukken die door onze gasten in alle vertrouwen aan ons worden voorgelegd. De pluriforme samenstelling van deze groep (rationele mensen, creatieve geesten en gevoelsmensen), de opzet van iedere avond en onze vrijheid van denken, resulteert altijd in verrassende inzichten voor iedereen.
Hier vindt niemand iets, hier zoeken wij samen.

Impulsgroep organiseert: Aankaartdagen
Tijdens de aankaartdagen wordt die openhartigheid op een speelse manier ontwikkeld. Openhartigheid is in onze ogen niet vanzelfsprekend, vraagt lef en verdient door oefening de aandacht van jouzelf voor jouzelf. Dit levert succesrijke contacten op en ‘en passant’ worden zakelijke en persoonlijke ontwikkelpunten belicht en verdiept.
Wie al zijn kaarten open op tafel durft te leggen, geeft een echt visitekaartje af.

Impulsgroep organiseert: Toe-Doe-Dagen
54 ondernemende mensen buigen zich in 9 groepen van 6 over een prangende vraag (actueel onderwerp) van een maatschappelijke of culturele organisatie. In de opzet van de dag scherpen de deelnemers hun geest door met open geest te inventariseren, creëren, combineren, extrapoleren en integreren. De eigentijdse opzet van de Toe-Doe-Dagen zorgt er voor dat de verkregen inzichten er voor iedereen toe doen.
Als iemand vraagt wat ik doe, antwoord ik: ik doe er toe.

Impulsgroep organiseert: Trefpunt
Hier gaat het om menselijke zaken voor zakelijke mensen. In klooster Elsendael te Boxmeer treffen circa 100 ondernemende mensen elkaar zo krachtig, dat zij van onschatbare waarde voor elkaar zijn. Zelfs mensen die elkaar voor dit treffen niet of nauwelijks kenden, zullen hun onderlinge treffers ver buiten de muren van dit klooster na beleven.
Trefpunt 8-6-18: Injecties voor intenties.
In vertrouwen met jezelf, in verbinding met anderen en in vrede met wat is.

 

 

Neem contact op om:

 

Je aan te melden als gast op één van onze Impulsavonden.

 

Deelnemer te worden van de impulsavonden.

 

Deel te nemen aan één van de aankaartdagen.

 

Gewoon een keer met elkaar van gedachten te wiselen.