Een impuls aan een ander geeft energie aan jezelf

 

 

Ondernemende mensen zoeken elkaar op. Om zaken te doen of het eigen netwerk te vergroten, maar ook om kennis en inzicht te krijgen of simpelweg het voelen van verwantschap. Fantastisch dat er zoveel georganiseerd wordt om ondernemende mensen samen te brengen, zodat zij –met welk persoonlijk doel dan ook- van betekenis voor elkaar kunnen zijn.

jack van lieshout

Wij gaan als Impulsgroep echter een wezenlijke stap verder. Wij willen niet alleen voor elkaar, maar vooral ook voor onze omgeving van toegevoegde waarde zijn. Wij buigen ons daarom graag over vraagstukken van organisaties, instellingen en individuen. Wij leven ons in, bespreken de in's en out's en geven aan degenen die ons trakteren op een vraagstuk, Z'jes die meer dan een B'tje kunnen helpen. Wij willen dat Impulsgroep een begrip wordt, waar ondernemende mensen graag een beroep op doen. Noem het 'maatschappelijk verantwoord' of 'samenlevingsgericht', maar dit geeft ons voldoening, een bijzondere groepswaarde en het draagt ook nog eens bij aan onze persoonlijke ontwikkeling. Impulsgroep is echt iets bijzonders voor ondernemers, leiders, beslissers en bedenkers.

Wij hebben altijd zin om er heen te gaan, vinden het zingevend om er te zijn en het is o zo zinvol om er telkens weer met nieuwe energie vandaan te komen.

Neem contact op om:

 

Je aan te melden als gast op één van onze Impulsavonden.

 

Deelnemer te worden van de impulsavonden.

 

Deel te nemen aan één van de aankaartdagen.

 

Gewoon een keer met elkaar van gedachten te wiselen.