Als je al je kaarten open op tafel durft te leggen,

geef je een oprecht visitekaartje af.

 

De aankaartdagen (expressief en intensief netwerken)

Na afloop van een aankaartavond bij Jong MKB in Arnhem, werd gevraagd aan de deelnemers wat deze methode voor hen had opgeleverd. Eén van de deelnemers reageerde spontaan met de uitspraak: ‘Ik heb deze ondernemers in de afgelopen jaren vaak gesproken, maar nu heb ik hen pas echt ontmoet. Ik vond dat super’. Deze deelnemer kreeg volop bijval.

Ondernemers die openhartig zijn, kunnen rekenen op een echt netwerk. Dit geldt niet alleen voor bestaande contacten, maar vooral ook voor het zoeken en aangaan van nieuwe contacten, want mensen voelen zich het meest op hun gemak in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Openhartigheid is de verbindingssleutel tijdens de aankaartdagen. In onze methode is het ondernemen in 64 deelonderwerpen (aankaartkaarten) uitgesplitst. Vele plussen en minnen komen vervolgens in een gemoedelijke sfeer op tafel. Juist daardoor worden tijdens deze dagen oprechte contacten met de andere deelnemers opgebouwd en ‘en passant’ zakelijke en persoonlijke ontwikkelpunten belicht en verdiept. Met de aankaartdagen wordt aan het begrip ‘netwerken’ een nieuwe dimensie toegevoegd.

 

Overige informatie

Aanvang 09.00 uur – afsluiting 16.00 uur.

Kostprijs: € 125,00 exclusief BTW per deelnemer. (Inclusief koffie, thee, uitgebreide lunch en een proost bij afsluiting)

Deelname is definitief bij voldoening van de factuur.

Maximaal aantal deelnemers 48.

Voor meer informatie, mail naar herman@impulsgroep.com of hans@impulsgroep.com

Klik hier voor de planning aankaartdagen

Neem contact op om:

 

Je aan te melden als gast op één van onze Impulsavonden.

 

Deelnemer te worden van de impulsavonden.

 

Deel te nemen aan één van de aankaartdagen.

 

Gewoon een keer met elkaar van gedachten te wiselen.